Tack för att ni har följt oss, nu väntar nya utmaningar...

söndag 23 september 2012

Match mot Lindö FF 23/9

Så var det dags för seriens sista match som var våra vänner från Norrköping som gästade oss. Första halvlek består av ett jämt spel där bägge lagen rullar boll. Vi är förvånadsvärt pigga i benen trots match igår och även träning för vissa med ÖFF i fredags. Efter första halvlek står det 0-0 men vi vet att vi är starka i andra och då händer det. Vi lyckas göra tre mål och vi är det starkare laget i andra. Men Lindö kämpar hela matchen men det räcker inte enda fram. Skillnaden från igår är att vi har huvudet med oss och flera av spelarna som var lite under igår visar åter sitt rätta jag. Ett stort tack till domare, motståndare och publik.

Efter matchen tackar spelarna tillsammans publiken för stödet. Efter dusch är det dags för brännboll, spelarna från bägge lagen utmanas av sina föräldrar i en mycket jämn kamp som enligt domaren slutar med seger till tjejerna man jag vete sjuttan om det stämmer :S
Sedan knölar vi in oss i klubbstugan för att mätta hungriga magar med medhavd matsäck.
Stort tack för en supertrevlig eftermiddag.