Tack för att ni har följt oss, nu väntar nya utmaningar...

lördag 4 december 2010

Vendela Samuelsson Ljung

Vendela Helena Nallemaja Samuelsson Ljung

Här har vi "mini" som från början fick hänga med på alla träningar och bara glo, eftersom både mamma & pappa var tränare, å hur kul är det? Då var hon väl 5-6 år lilla snörpan och satt brevid och buttrade men sen blev det ändring på det. Hon ärvde ett par fotbollsskor av kusinen å så en vacker dag hade hon helt sonika ställt in sig i ledet på en skottövning! Å lite på den vägen är det. Hon fick vara med på träningarna men inte på matcher, sedan startades det ett lag för henne så hon spelade ett år med flickor 99. Hon fick vara med på lite matcher under en cup som vi var på i Finspång och det var väl då vi insåg att hon platsade mycket väl i laget. Så sedan två år tillbaka har hon spelat med 98-laget och således mött motståndare som är både två och tre år äldre, och det glömmer man faktiskt bort ibland. Vendela har mestadels spelat forward men själv skulle hon gärna testa på innermittfältet. Hon är en duracellkanin som sliter och kämpar varje match, ingen boll är "död" förrän den gått över linjen eller domaren blåser i sin pipa. Den roligaste fotbollsövningen är två-mål och skottövningen "hjärtat".
Vendelas familj består av pappa Anders, mamma Karin (fotbollstanten), storasyster Othilia, hunden Molle & Othilias marsvin Nemo (även kallad fettot)!
I musikväg är Vendela en allätare och hon lyssnar på många olika artister men för att nämna någon så får det bli Akon. När hon shoppar gillar hon Gina Tricot (som hon äntligen kan börja shoppa på) och bästa plagget är t-shirtar. Å om hon fick bli ve en mille skulle hon proppa garderoben full med nya kläder. I skolan är bästa ämnet idrott och favvoläraren är Anna Wissman. På TV tittar Vendela gärna på fotboll och allra helst om Barcelona lirar. Vendelas dröm är att bli fotbollsproffs och att en dag få spela i damlandslaget. Sist men inte minst vill Vendela upplysa er om att:
Vi äger!
Å gissa Vendelas favoritdjur?

1 kommentar: