Tack för att ni har följt oss, nu väntar nya utmaningar...

lördag 13 november 2010

Sandra Gustavsson

Sandra Kristina Gustavsson
Här ni, har vi en tjej som från den dagen vi startade laget har levererat så mycket humor och skratt till oss utan att egentligen vara medveten om det själv. Hon förställer sig aldrig och är med sin charm en stor tillgång till trivseln i laget och kanske den som vi mest skrattar med och ibland till och med åt för att hon är den hon är. Hon är verkligen ett med sitt motto som hon har läst någonstans på Lysingsskolan.
Att tänka innan man talar är som att torka sig i röven innan man skiter!

På planen spelar Sandra yttermittfält och är en av våra duracellkaniner i laget. Jag har nog aldrig sett Sandra ge upp och sluta kämpa. Hon springer tills hon är blå och stupar sen in i avbytarhögen för att efter lite återhämtning vara redo för att kriga igen. Det finns många roliga fotbollsövningar och uppspelsövningar är en av många roliga enl Sandra.
Sandras familj består av pappa Jörgen, mamma Annelie, storebrorsan Marcus och hunden Tindra.
När jag frågar henne vilken bok som är den bästa hon läst svarar hon:
-Jag hatar att läsa & Amy tvingar oss fastän vi stretar emot... Så hårt är alltså klimatet i skolan :D & att Sandra bästa ämne är RAST talar väl sitt eget tydliga språk. Bästa läraren är i alla fall Anna Wissman för henne har jag haft på läxläsningen å hon verkar så snäll.
Favvobutiken är Gina Tricot & t-shirtar är nog bästa plagget, eller byxor...näe ta t-shirt. Så t-shirt är Sandra bästa plagg efter att hon haft lite konversation med sig själv.
Sommar är såklart den bästa årstiden (ja det borde jag ju redan veta)
Å om en miljonvinst skulle hamna i Sandras vård skulle hon starta en godisaffär...ja å så köpa kläder på Gina. Så då skulle det bli en snyggklädd Sandra bakom en godisdisk... den tanken tilltalar mig & skulle nog passa henne som, ja som handen i handsken. I övrigt drömmer Sandra om att bli fotbollsproffs och fortsätter hon kämpa på så kan en dag drömmen bli verklighet!
Ja just det, Sandra favoritlåt hacka hål kan ni lyssna på också...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar