Tack för att ni har följt oss, nu väntar nya utmaningar...

måndag 12 december 2011

12:e december

UTMANING!
Nu vill vi att ni kommenterar det här inlägget och svarar på frågan!
Varför håller du på med fotboll?
Om minst 10st ur laget kommenterar så bjuder vi på liten lussefika efter träningen imorgon!

11 kommentarer:

  1. jag började med fotboll för att jag tyckte att det verkade roligt. Jag fick idé för att Emil spelade de (när jag var liten så ville jag göra samma saker som han...) så jag då började, jag och sen har jag fortsatt för att jag tycker fotboll ä så j**la kul och det ä ett bra sätt att träffa sina kompisar :D

    SvaraRadera
  2. jag började med fotboll som liten för att ha nått roligt å göra på fritiden, men andningen till att jag fortsatte som äldre va att det är bra att va i rn grupp tillsammans med vänner, att ha nått att göra tillsammans å förhoppningsvis träffa nya vänner aom nu å det är jag skit glad för! en annan anledning är att när jag spelar fotboll slipper jag tänka på annat för en stund, slippa tänka på skolan å allt annat under tonåren.. Det är skönt, du får den där känslan som är så himla härlig. Det är varför jag spelar fotboll å det är en himla bra en, fotboll är ju såklart för himla roligt med ;)

    SvaraRadera
  3. Jag började spela eftersom othilia spelade, och när jag väl hade provat tyckte jag att det var skit kul! och nu när alla har börjat på lysing så är det ett bra sätt att kunna träffa alla i laget också!

    SvaraRadera
  4. jag var hos mormor på sommaren o så hade jag inget att göra så jag spelade lite fotboll med min lillebror och tyckte att det var jätte kul så sen på våren började jag och tänker aldrig sluta! ;)

    SvaraRadera
  5. För att hålla igång, träffa alla tjejer i laget och för att det är så himla kul!! :D Vi har bäst lagsammanhållmning och det känns bra! :)

    SvaraRadera
  6. Shiit, fotboll är livet ! Är glad över ni faktist fick mig och börja även om jag tyckte att ni kunde börja om ni tyckte att det var så jäkla kul!
    Framförallt tycker jag det är riktigt kul och bara njuter på planen, det känns bara helt fantastiskt att vara där! Såklart kompisar och så också.
    Fotboll äger allt annat

    SvaraRadera
  7. Jag började med fotbollen när jag var liten och sen har jag hängt i:) har tänkt i sluta några gånger för att jag har tröttnat men jag vill inte komma ifrån allt roliga vi gör så jag har fortsatt och nu känns det mycket roligare igen att spela:)

    SvaraRadera
  8. Jag började på fotboll för att jag tycker det är skit kul!

    SvaraRadera
  9. För det är kul!

    SvaraRadera
  10. För att hålla igång och att de e KUL :D

    SvaraRadera